مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک اجاره مسکونی

باسلام:3ساله خانه اجاره دادم. و مستاجر سکونت ما در شهر دیگر سواستفاده کرد. ساله اول خرابی کفه دستشویی و گلایه همسایه پایین به من اطلاع داد.بشرطه ارسال فاکتور هزینه،هزینه خیلی بیشتر و هیچ فاکتور هزینه نداد.ساله دوم بهانه کرونا.ولی مجددا،بدون کوچکترین اطلاعی،با ارائه فاکتوری مخدوش و بی نام،تعویض دینام کولر1/5میلیون(درحالی‌که در صورت اطلاع من همانروز دینام داشتم)حالا 10روز به پایانه قراداد اخطار تخلیه در پایان قرارداد دادم،ولیکن در را برای رویت مستاجر جدید باز نمیکنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستاجر میتواند تا زمانیکه حق استفاده از منافع را دارد مانع رویت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تاپایان مدت اجاره امکان رویت بدون اذن مستاجر نمی‌باشد زیرا مالک منفعت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که قرارداد تمام نشده می تواند مانع شود.
بعد از اتمام قرارداد اجاره دادخواست تخلیه بدهید