مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخليه ملك توسط مستاجر و عدم تمديد قرارداد اجاره

با سلام
٣-٤ سال پيش يک واحد آپارتمان اجاره داديم.
از سال گذشته به دلايل متعدد از مستاجر خواهش كرديم ملک را تخليه كند اما ايشان از انجام اين كار خوددارى كرده و گفتند در دوران كرونا ملک را تخليه نميكنند.
به جز سال اول هم ديگر قراردادى مابين ما امضا نشده و ايشان خودشان مبلغى را به عنوان اجاره بدون اينكه ما در خصوص مقدار آن و يا ادامه اجاره توسط ايشان موافق باشيم واريز ميكنند.
در حال حاضر چون ما هم مستاجر هستيم نياز داريم كه يا ملك را به فروش برسانيم و اجاره خودمان را تامين كنيم و يا خودمان در اين آپارتمان ساكن شويم؛
اما مستاجر همچنان هم از تخليه ملك سرباز ميزند و هم اجازه بازديد به خريداران نميدهد كه حداقل ملك را با مستاجر بفروشيم.
با توجه به قانون عدم صدور حكم تخليه در دوران كرونا با ايشان چه بايد كرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات نیاز شخصی می توانید دستور تخلیه بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله با استناد به نیاز شخصی دادخواست تخلیه بدهید .

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

شما میتوانید با توجه به انقضا مدت اجاره در خواست تخلیه فوری را از شورای حل اختلاف بکنید و شورا دستور تخلیه میده، اگر مستاجر بخواهد طبق مقررات کرونا مهلت بگیرد باید با افزایش اجاره بها و تحت شرایطی اینکار را بکند لیکن اگر بخواهید بفروشید ویا خودتان نیاز داشته باشید قضیه فرق میکنه وباید تو یه مهلت مناسب تخلیه بکنه، اگر ممانعت بکند میتوانید شکایت کیفری بکنید.

حسن  قيصري نجف آبادي

جناب آقای حسن قيصري نجف آبادي :

سلام
چنانچه اثبات نمایید خودتان نیاز شخصی به ملک دارید، مقام قضایی حکم به تخلیه صادر می‌نماید.