مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی اکانت های پاک شده در اینستاگرام تلگرام و واتس اپ

سلام وقت بخیر.یه سوال داشتم از خدمتتون. من با دوستم در واتس اپ تلگرام و اینستا چت داشتم که نمیخوام کسی متوجه بشه و محتوای پیامهارو بدونه.
ولی بعد تمام رو پاک کردم و دیلت اکانت کردم همه رو
ایا در شرایط خاص و با حکم قاضی ، پلیس فتا میتونه بازیابی کنه اکانت هارو و دسترسی داشته باشه به چت ها؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اگه هم بتونه فقط برای جرائمی مثل قتل برای این کار وقت میزاره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان پیگیری موضوع به نظر وجود ندارد و جای نگرانی نیست.