مشاوره حقوقی رایگان - حمله و تخریب دیوار با وانت

سلام. یه همسایه که در محله به مواد فروش و هیز و اراذل معروفه و شکایات فراوان علیهش شده ولی متاسفانه هرگز بازداشت نشده، چند بار نصف شب در خونه مارو باز کرد و ما تا فهمیدیم سر و صدا کردیم و فرار کرد. تا اینکه بار آخر تو کوچه داد زدیم و ابروشو بردیم و ایشون خیلی راحت گفت میام تو خونت می‌خوابم. لازم به ذکر است ما از ابتدای مزاحمت ها، یعنی یک سال هست که در منزلمون نمیخوابیم و به جای دیگری منتقل شدیم و روزانه صرفا میریم و به خونه سر می‌زنیم. بعد از مزاحمت عاشورا، و رسواییش، هر شب به منزل ما اومده و درمونو آنقدر ضربه زده که کلا قفلش شکسته، و هر روز کلی زباله پرت می‌کرده تو حیاط. تا اینکه دو روز پیش ساعت هشت شب، با وانت به صورت دنده عقب بارها به دیوار کوبید و تقریبا دیوار حیاط نیمه تخریب شد و این اتفاق در حالی رخ داد که ما خونه بودیم و داد و بیداد کردیم و این آقا با کمال پررویی گفت دوباره اینکارو میکنم و رفت و بعد پلیس برگشت و مجدد فحش داد. امروز هم که رفتیم دیدیم کلا درو شکونده و دیگه در بسته نمیشه. و کلی زباله تو حیاطه و حیاطمون بهم ریخته. ملک شخصی و حیاطی هست. حالا ما می‌خوایم شکایت کنیم می‌خوام بدونم مجازاتش چیه؟ میبرنش دیگه پیداش نشه؟ یا فردا فقط عصبیتر و وحشیتر برمیگرده سراغمون؟ ما یه مادر و دو دختر جوون هستیم و این آقا در پست بوم مبل گذاشته و خونه ما و خیلی از همسایگان رو دایم دید میزنه. اعتراض مساویست با حمله.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید و در صورت
اثبات ادعای شما در دادگاه ، ایشان مجازات حبس و پرداخت تمام خسارات را خواهد داشت