مشاوره حقوقی رایگان - نامه قرض دادن مال

با سلام
بنده بعنوان قرض الحسنه مقداری پول دستی به یکی از دوستانم قرض دادم و متن آنرا بدین شرح نگچنین نوشته شده. میخواستم ببینم کامل هست یا خیر؟ نوشته شده:
بنده_فرزند_به شماره ملی_مبلغ_را در تاریخ_در صحت و سلامت از آقای_ با شماره ملی _ به عنوان قرض الحسنه دریافت نموده و باید تا تاریخ _تمام وجه را به ایشان برگردانم.در صورت تاخیر تا تاریخ _باید به ازای هر روز مبلغ _را بعنوان خسارت به آقای _پرداخت نمایم.
و زیر آنرا بنده و شخص قرض گیرنده و برادرم بعنوان شاهد امضا و اثر انگشت زدیم.
آیا این متن کامل و ارزش قانونی کامل دارد؟با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوبه اما خسارت دیر کرد را باید دادگاه تعیین کند. شما نمی توانید مثلا یک سال بعد از تاریخ استرداد پول دادخواست مبلغ بعلاوه سود دیر کرد را بدهی بلکه فورا بعد از تاریخ انقصای مدت باید دادخواست بدهی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متن کامل نیست با یک وکیل مشورت نمایید نگارش متن امری تخصصی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد که چون همسرتان زودتر فوت کرده اند ارثی ندارند . بنابراین به شما و فرزندان هم نمی‌رسد و در ضمن این خانه در زمان حیات پدر شوهر انتقال یافته . بنابراین اصل بر صحت است مگر انکه خلافش ثابت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارت تاخیر تادیه از زمان انقضا و مطاابه و عدم پرداخت قانونا مطابق شاخص تورم بانک مرکزی تعیین میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله مطابق رای وحدت رويه شماره 805 هيأت عمومي ديوان عالي كشور - مصوب 1399/10/16
این نوشته اعتبار قانونی دارد .