مشاوره حقوقی رایگان - چک مشروط به تنظیم سند

با سلام
زمینی را خریداری کرده ایم و یک چک بدون تاریخ بابت انتقال سند دادیم. فروشنده اظهارنامه فرستاده که در فلان تاریخ برای انتقال سند در دفترخانه حاضر شوید ‌. ولی سند آماده نبوده و ما گواهی عدم حضور گرفتیم.
فروشنده چک را از مشاور املاک در همان روز گرفته و به اجرا گذاشته و من با نوشتن لایحه و پیوست دادن گواهی عدم حضور و متن چک و قولنامه اجراییه را باطل کردم
حال فروشنده دادخواست داده .آیا بدون تنظیم سند میتواند پول را مطالبه کند ؟ آیا من میتوانم در دادگاه به شرط موجود استناد کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پرداخت وجه در قبال انتقال سند بوده باشد دادخواست جدید هم به نتیجه ای نخواهد رسید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می‌بایست سردار گاه دفاعیات خود را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درصورت درج شرط ضمن قرارداد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در متن چک یا قرارداد نوشته شده چک برای تنظیم سند رسمی داده شده است تا به تعهدش عمل نکند مستحق دریافت وجه چک نمی باشد