مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل دریافت واحد مسکونی به خریدار از طرف فروشنده جهت تحمیل گواهی رضایت

سلام
اینجانب یک واحد آپارتمان به صورت پیش خرید تهیه کردم و فروشنده 2 سال تاخیر داشته و اکنون تقریبا ملک حاضر است اماشرط تحویل را امضای گواهی از طرف بنده مبنی بر عدم اعتراض و شکایت از ایشان (بابت تاخیر) مطرح کرده است. راه حل سریع و با کمترین دردسر چیست؟ آیا می شود از دادگاه یا شورای حل اختلاف درخواست کنم رسما واحد را به بنده تحویل دهند؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان بهتر است دوستانه توافق کنید
در غیر اینصورت می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید