مشاوره حقوقی رایگان - کاهش مجازات حبس

با سلام.

به 2 سال حبس تعزیری محکوم شده ام

با تسلیم به رای 18 ماه میشود
1_برای دریافت پابند باید یک چهارم از 2 سال کشیده شود یا 18 ماه؟
2_اگر بعد یک چهارم حبس با پابند بیرون آیم آیا میتوان از بیرون درخواست آزادی مشروط کرد؟
3_بهترین راهکار برای کاهش حبس از نظر شما چیست؟ ( با توجه به تسلیم به رای و پابند و آزادی مشروط و .... به چه ترتیب از تخفیف های مجازات استفاده کنم؟)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ملاک حکم قطعی محکومیت است . یک چهارم از همان مورد نظر است

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
تا میزان پنج سال حبس نیازی به گذراندن مدت خاصی نیست و می‌توانید از قاضی اجرای احکام تقاضای اعمال دستور تعویق مراقبتی را بخواهيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول مدت حبس 18 ماه ملاک است
پاسخ سوال دوم مثبت است
.
بطور کلی حسن رفتار شما در زندان ملاک است . آن یک چهارم هم برای جرایم تعزیری درجه دو _ سه و چهار می باشد لذا اگر مجازات شما از درجه 5
یا 6 باشد بطور مطلق بدون در نظر گفتن یک چهارم با توجه به حسن رفتار شما در زندان قاضی اجرای احکام می تواند به قاضی صادر کننده حکم قطعی پیشتهاد نظام نیمه آزادی یا الکترونیکی را پیشنهاد دهد .

ماده 553 - در جرایم مشمول نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی، قاضی اجرای احکام کیفری می‌تواند پس از وصول گزارش شورای طبقه‌بندی زندان و نظریه مددکاران اجتماعی معاونت اجرای احکام کیفری، مبنی بر آنکه اجرای یک فعالیت شغلی یا حرفهای، آموزشی، حرفه‌آموزی، مشارکت در تداوم زندگی خانوادگی و یا درمان پزشکی، از سوی محکومٌ‌علیه در خارج از محیط زندان، در فرآیند اصلاح وی و یا جبران ضرر و زیان بزهدیده مؤثر است، به دادگاه صادرکننده حکم، پیشنهاد اجرای نظام نیمه آزادی و آزادی تحت نظارت سامانههای الکترونیکی را طبق مقررات راجع به دادرسی الکترونیکی دهد و مطابق تصمیم این دادگاه اقدام کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید درخواست آزادی مشروط دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع جرم دارد
اصولا با تحمل یک سوم از حبس می‌تواند تقاضای آزادی مشروط کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

18 ماه
پابند با داشتن و احراز شرایط توسط قاضی در جرائم درجه 5 و6امکان پذیرمی باشد