مشاوره حقوقی رایگان - استخر و خانه

درود بر شما
من بيش از ١٤ هكتار باغ دارم كه امسال ميشه ٣ ساله با بخشى از چاه كه توى باغ خودم هست و دارم استفاده ميكنم، اجازه ساخت چند متر استخر و خانه دارم، عواقب ساخت بدون مجوز چيه؟
حدود١٣٠٠٠ تا درخت آبى و بش دارم
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اداره مربوطه و جهاد کشاورزی و اداره باغات در میان بگذارید تا دقیقتر بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت ساخت ساختمان بدون اجازه جهاد ، جرم تغییر کاربری غیر مجاز
محسوب میشود
و پرونده در کمیسیون ماده 99
مطرح خواهد شد
و ممکن است کمیسیون ، حکم به تخریب صادر نمایید یا حکم به پرداخت جزا نقدی بدهند ولی

ولی اگر اداره جهاد متوجه ساخت غیر مجاز نشود و سه سال از زمان
ساخت بگذرید جرم مشمول مرور زمان میشود و رای به تخریب صادر نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید از جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید
احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بدون مجوز باشد امکان تخریب وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست با مجوز باشد و احتمال تخریب آن وجود دارد