مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه

با سلام . به دو سال حبس تعزیری محکوم شده ام. فعلا اعتراض یا تسلیم به رای نزده و سند آزاد هستم
توبه نامه خود را چه موقع تحویل قاضی دهم که بیشترین تاثیر را بگذارد
قبل از حکم قطعی یا پس از آن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قبل صدور حکم
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق ماده 118 قانون مجازات اسلامی ، در جرائم تعزیری ، متهم باید تا
قبل از قطعیت حکم ، ادله مربوط به توبه خود را به دادگاه ارایه بدهد

شما باید توبه نامه را به دادگاه تجدیدنظر ارائه بدهید
و باید تمام مستندات و مدارک مربوط به توبه واقعی را به دادگاه ارائه بدهید و
و باید توبه و اصلاح و ندامت شما احراز گردد و دادگاه به صرف ادعای توبه ، اکتفا نمی نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در جرایم تعزیری 6 و 7 و 8 از موارد تخفیف مجازات است