مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره لایحه جامع حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط

با سلام من توی ماده 171 بند( ب) قانون لایحه جامع حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط خوندم که میگه آثار خارجی که نخست در ایران منتشر شوندو ایا آثاری که نخست در کشوری دیگر منتشر شوند وحداکثر ظرف مدت 30 روز از تاریخ انتشار نخستین در ایران منتشر شوند بدون توجه به تابعیت یا یا محل پدیدآورندگان ان آثار مورد حمایت این قانون قرار می گیرند

سوال من این است

1-که اگر هر فردی خودش خودسر اگر یک اثر خارجی که پخش شده در ایران اورد زیر 30 روز از تاریخ انشار نخستین مورد حمایت قانون قرار میگیره یا باید انتشارات یا صاحب اصلی توی ایران پخشش کنه تا مورد حمایت قانون قرار بگیره
2-اگر همون اثر مورد حمایت قانون باشه در ایران ولی ما بریم نسخه خارجی اش و اصلی رو رایگان دانلود کنیم از جاهای که از سایت های خارجی گرفته شده یا از خود سایت خارجی استفاده کنیم چه ایا اینطور اشکال داره برا اساس قانون کپی رایت ایران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد