مشاوره حقوقی رایگان - قوانین کپی رایت

با سلام قانونی که در اجراست برای حمایت از کپی رایت در ایران چیست؟
قانونی که الان در اجرا است در ایران برای حمایت از کپی رایت
(قانون مولفین و منصفین است)

یا (قانون لایحه جامع حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط)

که می خواست جایگزین قانون مولفین و منصفین شود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در نظام حقوقی ایران قانون واحدی با عنوان قانون کپی‌رایت تدوین نشده است و قوانین مربوط به آن و ضمانت اجراهای نقض آن در قوانین مختلف پخش شده است.

الف) قانون حمایت حقوق مؤلفان، مصنفان و هنرمندان ب) قانون نحوه مجازات اشخاص فعال وتمامی انها اجرایی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در نظام حقوقی ایران قانون واحدی با عنوان قانون کپی‌رایت تدوین نشده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانون کپی رایت در کشور ما وجود ندارد اما اگر قانون مولفین اثار هنری ملاکتان است میتوانید تحت عنوان سرقت ادبی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قانون کپی رایت نداریم زیر مجموعه دیگر قوانین قرار میگرد