مشاوره حقوقی رایگان - حق کپی رایت

با سلام. من مجسمه ساز هستم. با توجه به اینکه مشتری ها عکس مجسمه های دیگه رو برای من میفرستن و من میسازم ایا این کار من اشکال دارد؟ معمولا مجسمه ها خارجی هستن. ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، ایران عضو معاهده کپی رایت نیست ، در خصوص خارجی ها مشکل ندارید نسبت به ساخت مجسمه ایرانی ها دقت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تک و به صورت محدود و سفارشی اینکار را انجام میدهید مشکلی نیست ولی تولید در حد فروش باید قوانین رعایت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر انبوه نباشد مشکلی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مغایرتی با قانون حمایت از مولفان و مصنفان و هنرمندان نداشته باشد مشکلی نیست.