مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام وقتتون بخیر. پدر من سال 73 سرقفلی یک مغازه را به قیمت 700 هزار تومان خریداری کرده، امسال اجاره چند ماهشو دیر پرداخت کرده و صاحب ملک حکم تخلیه گرفته، ایا حکمش درسته یعنی باید تخلیه کنیم؟ بعد اینکه نامه سرقفلی رو هم گم کردیم و صاحب ملک میگه هیچی بهتون تعلق نمیگیره، چجوری میتونیم مبلغ سرقفلی رو بگیریم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشمول قانون 56 است تخلیه نیاز به رعايت تشریفات آن قانون دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بررسی کرد آرا صادره باید بررسی شود