مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از شوهر به دلیل مصرف شیشه

سلام
شوهرم شیشه مصرف میکنه. ولی اصلا از نظر ظاهری و تحصیلات و جایگاه اجتماعی فکر نکنم کسی حرفم رو باور کنه.رفتارش با من خیلی بده. خیلی کتکم میزنه. ولی جاش به اون صورت رو بدنم نیست چون بیشتر موهام رو میکشه. یه بچه 6 ساله ازش دارم. میخوام خونه رو ترک کنم. و وقتی که رفتم درخواست طلاق بدم. آیا میتونم بچه و مهریه و نفقه بچم رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه
خود و فرزند را مطرح نمایید
و سپس شما باید درخواست اجرای
مهریه را در اجرای ثبت مطرح
نمایید و درخواست توقیف اموال و
حساب های بانکی زوجه را مطرح
کنید و..

و برای اقامه دعوای طلاق ، زوجه باید دلیل قانونی داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید مهریه و نفقه فرزند و اجرت المثل را مطالبه کنید و فرزند تا هفت سال پیش خودتان است و بعد از ان باید دادخواست حضانت به دلیل حفظ مصلحت طفل دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نفقه اگر ترک کنید منزل را بدون مانع قانونی خیر
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
مهریه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بچه تا هفت سالگی پیششماست مهریه قابل مطالبه هست نفقه بچه هم میتوانید بگیرید برای طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است و می توانید به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و مهریه خود را مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید
در صورتی که بعد از استعلام اجرای ثبت اموال شناسایی نشد می توانید از اجرای ثبت گواهی بگیرید و از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدهید.
برای نفقه اگر زن تمکین نکند نفقه تعلق نمی گیرد مگر اینکه برای عدم تمکین خود دلیل داشته باشد و بتواند ثابت کند که در منزل زوج امنیت جانی ندارد و این ادعا باید در دادگاه ثابت شود و صرف ادعا کافی نیست.
برای طلاق زن باید دلیل داشته باشد و اعتیاد یکی از دلایل طلاق است که باید اعتیاد مضر باشد و زن باید بتواند این ادعا را ثابت کند در غیر این صورت امکان طلاق وجود ندارد.
برای حضانت فرزند نیز حضانت تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است مگر اینکه با توجه به وضعیت طفل و زوجین خلاف آن را مصلحت بداند