مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل خانه

سلام و ارادت. همسرسابق من،وقتی حق طلاق رو دادم بهش،اومد وسایل و لوازم خونه روبرد،هرچی که خودش آورده بود به همراه بعضی از وسایلی که بنده در دوران مجردی خریده بودم،بماند که برای کم کردن شرش از زندگیم بهش گفتم هموناروهم ببره.الان که طلاق گرفتیم میتونم درخواست استرداد لوازم خودم رو بدم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر امضا وصورتجلسه تحویل امـوال را تهیه وارائه کرده باشید اصولا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بابت ان لوازم فاکتور خرید داشته باشید تا بتوانید استرداد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت بردن وسیله ها رای صادر شده باشد و یا رسید یا نوشته گرفته باشد کاری نمیشه کرد.
در غیر این صورت می توانید دادخواست استرداد اموال منقول بدهید