مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی و مرمت مغازه در بافت تاریخی بازار با اعمال زور از طرف میراث فرهنگی

قسمتی از بازار سرپوشیده در دهه 1340 تخریب گردیده بود و آن زمان توسط اهالی بازسازی می گردد هنگام بازسازی آن زمان احتمالاً پروتکل های سنتی بازار اعم از ستون گذاری و طاق به طرز صحیح رعایت نگردیده بود همچنین اخطار یا اطلاعیه‌ای از سمت میراث فرهنگی یا سازمان ها و نهادهای مربوطه مبنی بر غیرقانونی بودن بازسازی ابلاغ نگردیده بود. اکنون بعد از گذشت حدوداً 50 سال پایگاه محترم میراث فرهنگی بازار در صدد اصلاح وضع موجود آن البته با اعمال زور و تهدید و عدم همکاری برآمده است با اینکه اکثر مالکین کنونی در زمان بازسازی قبلی بازار نه تنها نقشی نداشته بلکه حضور هم نداشتند و مغازه ها را به شکل کنونی و بدون دریافت هیچ گونه ابلاغ یا تذکری از سازمان مربوطه از صاحبان قبلی خریداری نمودند. این عمل باعث تضییع حقوق مالکین می‌گردد زیرا در ستون گذاری داخل مغازه ها اندازه و متراژ مغازه به شکل قابل توجهی کاسته می شود و نیز بالاجبار موجب تعطیلی مغازه خواهد شد و پایگاه میراث فرهنگی هیچگونه خسارت و هزینه‌های بابت این مهم پرداخت نمی نماید.
آیا میراث فرهنگی این اجازه را دارد که بدون پرداخت هزینه و خسارت ناشی از کاهش متراژ مغازه و تعطیلی آن اقدام به اینکار نماید؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

بنظر اولویت حفظ جان افراد است .به شما اخطار داده میشود جهت استحکام بنا در صورت عدم اجرا امکان تخریب با دستور مقامات ذی صلاح وجود دارد