مشاوره حقوقی رایگان - حبس 3سال تعزیری

سلام
پدر بنده به تحمل 3سال حبس تعزیری محکوم شده. پنج نفر بودن که 4نفر تبرئه شده اند، حکم برای حفاری غیر مجاز بوده که پدر بنده ندانسته معرف بیل مکانیکی شده،
از این رو چهار نفر رضایت میراث فرهنگی رو گرفتن ولی پدر بنده برای کار به جای دیگری مهاجرت کرده بود و نشد پیگیر بشه. الان حکم اجرایی رو خورده. آیا امکان بخشودگی یا جریمه نقدی از طریق رضایت میراث فرهنگی وجود داره ؟ ما باید چه اقدامی بکنیم ؟ ممنون از دادراه و کل پرسنل محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و رای صادر ه دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت امکان تخفیف مجازات وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا با خود را معرفی کند به اجرای احکام مربوطه و سپس فکر اقدامات بعدی باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید پرونده بررسی شود، حکم حضوری است یا غیابی؟
مراحل قضایی درست انجام شده است یا خیر؟
جرم قابل گذشت هست یا خیر؟