مشاوره حقوقی رایگان - رد مال تضامنی

سلام خسته نباشید پدرم در زندان بخاطر مشارکت در کلاهبرداری به سر میبرد 6 سال بدون مرخصی توان پرداخت رد مال را نداریم ...
رد مال 2 میلیارد تومان هستش که تضامنی هستش با یک نفر دیگه و آن شریک جرم در زندان نیست با وثیقه همش بیرون هستش
میخواستم بدونم با رای وحدت رویه میشه از حالت تضامنی درش آورد؟
یا اینکه باید اعاده دادرسی بزنیم و اگر بزنیم چقدر طول می‌کشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید اعتراض کنید اما نتیجه مشخص نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید