سلام شما این موضوع را انکار نمایید و درخواست نمایید که برای بررسی بیشتر ، زوجه به پزشکی قانونی معرفی بشود
متشکر از راهنماییتون من 2سال هسش نامزد کردم و شاید در حین نامزدی نامزدم باکسی رابطه داشته باشه در اینصورت چ اتفاقی میفته؟
ازدواج سمت مت سنتی هسش و هیچ گواهی مبنی بر سلامت پرده بکارت وجود ندارد. دلی الان گواهی ک گرفتن مبنی بر این هسش در زمان نامزدی ما بوده یعنی در طول 2سال گذشته؟
متشکر اگر در دوران نامزدی بوده باشه و من نمیدانستم چ اتفاقی میفته؟
با سلام اگر زوجه در زمان ازدواج باکره نباشد زوج می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد که در این صورت باید پزشکی قانونی ارجاع میشه و اگر پزشکی قانونی تشخیص بده در زمان عقد باکره نبود در این صورت حکم به فسخ نکاح صادر میشه.
اگر زمان زیادی گذشته باشد راهی برای اثبات نیست
با سلام نیاز به یررسی سند ازدواج و گواهی سلامت بکارت و گواهی پزشکی قانونی وجود دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.