مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام
من توی یک شرکت تولیدی کار میکردم مدیر فنی بودم 300 میلیون سفته سفید امضا کردم توی قرارداد هم اسمی از سفته نیست و ته برگ سفته هم ندارم و توی سفته هم حسن انجام کار ننوشتم الان حدود 2 سال از آن شرکت بیرون آمده ام و شرکت سفته مرا نمی دهد و چند ماهی هست که جذب شرکت رقیب شده ام و شرکت قبلی فهمیده و سفته ها را اجرا گذاشته و برای من دادخواست آمده حال مرا راهنمایی کنید چون وکلای شرکت خیلی قوی هستند.
ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانید مستند به شهادت شتود یا امارات و قراین دیگر حسن انجام کار بودن سفته ها را ثابت کنید چنانچه شرکت مدعی ست از بابت اقدامات شما به شرکت خسارت وارد شده است ابتدا باید در اداره کار شکایت کند و با محکومیت شما نسبت به وصول سفته ها اقدام نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته ها را به طرفیت شرکت اول بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما هم باید دادخواست متقابل
استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را اقامه نمایید و با شهادت
شهود ادعای خود را اثبات نمایید و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید