مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اگر ثبت نشده باشد میانگین چقدر جریمه دارد

میانگین جریمه نگرفتن عقدنامه موقعیت خاصی وجوددارد که زوجه نتواند مقدار مهریه مشخص کند 7یا ازدواج کردیم عقدنامه کلانداریم بابتش مرحوم مادرم 2هکتارزمین قول نامه ای داده اهل تسنن هستم راهی جهت پس گرفتن زمین هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در عقدنامه مهریه مشخص شده باشد می توانید طبق عقدنامه مهریه خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا عقد خود را همراه با ذکر میزان مهریه ثبت نمایید
و سپس دادخواست مطالبه مهریه را
مطرح نمایید