مشاوره حقوقی رایگان - سلام

من زمینی خریدم با وکالت نامه و مبایعه نامه های از تعاونی چگونه می توانم سند بزنم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اطلاعات شما کامل نیست. از تعاونی یا شخصی وکالت نامه دارید؟ همچنین جزئیات مبایعه نامه، و این نکته که نوع سند کنونی ملک چگونه است و تفکیک شده است یا نه جواب سوال شما متفاوت خواهد بود. بهتر است با مدارک خود به یک وکیل مراجعه کنید.