مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام سند

با سلام. بنده ملکی رو خریدم و دادخواست الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و انتقال سند ارائه کردم
مشارالیه محکوم شد و پرونده پس از اجراییه به مرحله اجرا رفت سوال بنده اینه چقد زمان می‌بره سند تک برگ صادر بشه
لازم به توضیحه سند مادر تک برگ هست بدون بدهی به شهرداری و مالیات و دارای پایان کار هست فقط می‌خوام بدونم چقد زمان میبره که سند صادر بشه تمام مدارک تکمیل هست فقط باید اجرای احکام مدنی با اداره ثبت مکاتبه کنه با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مخاطب گرامي صدور سند تك برگ زمان زيادي نميبرد اغلب كمتر از يك ماه ميباشد مگر پرونده ثبتي داراي نقص باشد يا ترافيك صدور اسناد ديگر متقاضيان و تعويض زمانبر باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد می توانید از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.
معمولا زمانبر نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر مشکلی ایجاد نشود یکی دو ماهه باید انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت مراجعه کنید،
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل پیش‌بینی نمی باشد یک الی دوماه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمانی نیست اگر مشکل خاصی نباشد خیلی زود انجام میشود می توانید از طریق اداره ثبت پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی دفترخانه ایی را معرفی تا مقدمات انتقال سند انجام شودوبسته به نحوه واخذ استعلام دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست و حداقل یک ماا