مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین از هیئت امنایی

با سلام
بنده در سال 97 از یک تعاونی هیئت امنایی زمینی 250 خریداری کردم به مبلغ 290 تومن که پس از تغییر کاربری به من تحویل بدهند
بعد از چند سال متوجه شدیم زمینی که طبق متراژ خریداری شده و طبق قوانین شهرداری حداکثر به 80 تومن میرسیده به 320 نفر فیش داده اند
یعنی از 320 نفر پول گرفته اند برای زمینی 13000 متری که فقط به 80 نفر زمین میرسد.اعضا شکایت کلاهبرداری کردیم و دادگاه رد کرد و گفتند کیفری نیست حقوقی می شود
الان هم خودشون میگن این زمین مشکل داره (در حالیکه اصلا پیگیری نکردن از شهرداری و سایر) یا بیاید یک جای دیگه که خیلی کم ارزش تر هست زمین بدیم یا 2 میلیارد پول بدیم درحالیکه اون زمین اگر کارهاش انجام میشد تو اون منطقه حداقل 10 میلیارد
اگر میشه بفرمایید ما چکار کنیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به بررسی قرارداد میباشد