مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تنظیم سند

با سلام. یک دعوی در خصوص تنظیم سند داشتم که شخص خریدار با وجود وکالتنامه انتقال که به ایشان داده بودم از انجام امور آن امتناع ورزیده.سوال بنده این است در صورت عدم حضور بنده بعد از اجراییه همراه با هزینه دادرسی نیم عشر جریمه بر چه اساس به بنده تعلق میگیرد؟در دادخواست نوشته دارای ارزش منطقه ای به مبلغ 790000 تومان،نیم عشر می شود یک بیستم همین مبلغ یا یک بیستم ارزش ملک چون ارزش ملک حدود 5 میلیارد است و یک بیستم آن 250 میلیون تومان می شود اگر راهنمایی کنید حدودا چقدر می شود از وکلای عزیز سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله نیم عشر براساس ارزش منطقه ای محاسبه می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ارزش منطقه ای ملک است میتوانید میزان ارزش را از طریق دفترچه موجود در دفاتر خدمات قضایی بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نیم عشر براساس ارزش منطقه ای محاسبه می شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام باید حکم دادگاه بدوی صادر شده باشه که محاسبه ی دقیق انجام بپذیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ارزش منطقه‌ای نیم عشر احرایی بایستی دریافت کرده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ارزش متطقه ایی ملاک است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیم عشر ارزش منطقه ای ملک که اداره دارایی اعلام می کند...