مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر

با سلام،
در پرونده واخواهی سفته که پرونده مختومه شده و رضایت خورده روی پرونده،
در پرونده درخواست اعسار تایید شده.
مبلغ نیم عشر 6 میلیون است.
وضعیت پرداخت نیم عشر چطوری است.؟
دادگاه گفته که چون رضایت دادید نصفشو شاکی بده نصفشو محکوم
آیا درسته،
و راهی هست مبلغ کم بشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیم عشر باید توسط محکوم علیه پرداخت بشه مگر اینکه خلاف آن توافق بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اجرایی صادر نشده است و نیم عشری به آن تعلق نخواهد گرفت و اگر اجرایی صادر شده و بعد از 10 روز از صدور اجرایی ابلاغ شده است رضایت حاصل شود نصف حق اجرا تعلق خواهد گرفت که بر عهده محکوم علیه می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت شاکی در پرونده باشد محکوم علیه مکلف است تنها نصف مبلغ را پرداخت کند . مابقی بخشیده میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رضایت شاکی در پرونده باشد محکوم علیه مکلف است تنها نصف مبلغ را پرداخت کند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید نیم عشر تعیین تکلیف شود اگر رضایت بدهد ممکن است نصف شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پرداخت نیم عشر بر عهده محکوم علیه می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قبل از عملیات اجرایی پرونده مختومه شود نیم عشر تعلق نمی گیرد