مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب با حقوق 2 فیشه در شرکت خصوصی

با سلام. حدود 8 سال در یک شرکت خصوصی کار کردم و حقوق را در قالب 2 فیش پرداخت میکردند. بیمه را مطابق فیش 1 رد میکردند و بخشی از حقوق بعلاوه اضافه کاری را در قالب فیش 2 پرداخت میکردند. در زمان تسویه مدعی شدند که مبنای محاسبه فقط فیش 1 (مطابق لیست بیمه) است. سوالی که دارم
1- با توجه به اینکه فیش 2 اکثرا همراه فیش 1 پرداخت شده و در پرینت بانکی هر دو با شرح حقوق ثبت شده اند میتوانم در اداره کار مدعی بشم که باید تسویه من بر اساس کل حقوق (و نه فقط فیش 1) محاسبه بشه؟
2- نرخ اضافه کاری هم بر اساس فیش 1 بوده. میتوانم برای اضافه کاری هم مدعی بشم که از روز اول تا آخر باید با کل آخرین حقوق (و نه فقط فیش 1) محاسبه بشه و مابه التفاوتش رو به من پرداخت کنن؟
البته تمامی مدارک شامل قراداد، فیشهای حقوقی ، پرینت بانکی واریز حقوق و گزارش کارکرد و خلاصه گزارش ساعات اضافه کاری از روز اول و ... رو دارم.
مدرک مهم دیگه ای هم لازمه؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

بله .شکایت خود را ثبت با دلایل ارائه دهید