مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار و تسویه حساب

با سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی
من از آذر 94 تا مهر 1400 حدودا 6 سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم با حقوق و مزایای وزارت کاری
چیزی در فیش حقوقی به عنوان سنوات به من تعلق نگرفته
سنوات رو نه ماهیانه و نه سالانه پرداخت نکردند طبق فیش حقوقی
آیا سنوات در سال یک پایه حقوق محاسبه می شود ؟
کارفرما پایان هر سال یعنی اسفند ماه حقوق اسفند و 2پایه حقوق عیدی رو همزمان به من میدادن
حالا من نمیدونم سنوات از شرکت طلب دارم یا نه
هنوز تسویه نکردم
در ضمن هیچ قراردادی ندارم با کارفرما
کارفرما میتونه ادعا بکنه که من سنوات طلب ندارم مثلا بگه اون 2 پایه حقوق عیدی یکیش سنوات بوده؟
بازم بگم هر ماه فیش حقوقی میدادن که سنوات رو پرداخت نمی‌کردند
و در کل به من با 70 ماه سابقه کار سنوات تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی و توضیح و گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار مربوطه پیگیری کنید.