مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام. در سال 88 مادرم یک مغازه با قولنامه دستی از عمویم خریداری کرد و در منزل نوشته توسط پد و پسرعمو بعنوان شاهد امضا شد. فقط چون بخشی از ملک آماده تحویل نبود نوشتن که نیمی از مبلغ نقدن پرداخت شد و مابقی هنگام دریافت سند بنام خریدار توسط چکی بنام پدرم پرداخت شود. اما دو سال بعد عمو و پدرم در معامله دیگری بخش باقیمانده ملک را می‌فروشند ولی امضای مادرم نیست در قولنامه جدید، و خودشان رفتن بنگاه به نام پدرم و خریدار بعدی قولنامه کردن.
حالا وکیل پدرم نمیزاره برای ششدانگ درخواست سند بدیم میگه پدرت میفته زندان و چون سالها گذشته نمی‌تونید بابت کل ملک ادعا کنید و میخواد به طرفداری پدرم دربیاید که الان ملک را تصرف هم کرده. و میگه قاضی دروغگو میدونه شما را اگر برای ششدانگ درخواست بدید و قید بخش فروخته شده را بزنید. چقدر این حرف صحت دارد و لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر مادر مالک مغازه محسوب میشود
و شما باید دادخواست اثبات مالکیت
و اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و حتما نتیجه خواهید گرفت
و پدر اصلا مالک نبوده که ملک را فروخته است و فروش مال غیر است و جرم است و مجازات خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست اثبات مالکیت
و اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید انشاالله نتیجه میگیرید