مشاوره حقوقی رایگان - نامه عدم نیاز

سلام بنده4سال در شرکت کشت وصنعت مشغول بکارم اما بدلایلی نمیتوانم با کارفرمای جدید بخاطر شرایط بدکاری و نبود تعطیلی و کارکشیدن بیش ازحد حال قصد تمدیدقرار داد با ایشان را ندارم سوالم ازشما این است ایا میتوانم بعد قرارداد از بیمه بیکاری استفاد کنم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نامه عدم نیاز بدهد ممکن است
در غیر این صورت باید از طریق اداره کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خودتان ترک کار نمایید خیر
و برای گرفتن بیمه بیکاری ، شما باید نامه عدم نیاز از کارفرما
بگیرید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال تکراری است پاسخ داده شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید از کارفرما نامه عدم نیاز بگیرید