مشاوره حقوقی رایگان - قیم خواهر

باسلام
خواهرم معلول ذهنی است و ازدواج کرده و طلاق گرفته ،تمام اینها رو خودش انجام داده و پدرم بخاطر کهولت سن و داشتن زنی که زیر بار خواهرم نمیره و بدون هیچ حق و حقوقی خواهرم رو از خونه بیرون کرده و الان چند سالیست پیش من هست ، حالا بخاطر مشکل ذهنی که داره و دوباره تجربه های گذشته رو برام به بار نیاره ، میتونم قیومیتش رو بگیرم . چگونه و کجا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره سرپرستی پیگیری کنید
چون ولی دارد به نظر نمی توانید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله
در صورت فقدان نماینده قانونی یا قراردادی برای شخص محجور، قانونگذار اشخاص ذی صلاح را مکلف نموده تا از دادگاه درخواست نصب قیم نمایند تا بدین وسیله اموال و امور حقوقی محجو توسط قیم اداره گردیده و وضعیت معاملاتی وی، مشخص گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر مکلف است نفقه فرزند
معلول را پرداخت نماید
و چون خود پدر ، مرتکب جرم بر علیه
فرزند شده است به امور سرپرستی مراجعه نمایید و درخواست قیم موقت
برای فرزند محجور نمایید
تا قیم موقت دادخواست مطالبه نفقه
به طرفیت پدر اقامه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذیصلاح قضایی ابتدا اثبات حجر ومحجوریت ایشان وسپس قیومیت وی را میتوانید اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید حجر ایشان ثابت شود و البته تا زمانیکه پدر زنده هست قیم تعیین نمیشود