مشاوره حقوقی رایگان - آیا خواهر بزرگتر میتواند با وجود مادر قیم خواهر کوچکترش شود؟

سلام من یه خواهر مریض دارم که الان تو بهزیستی هست پدرم فوت کرده مادرم شرایط قیم شدن رو نداره به دلایل شخصی الان سرپرستی خواهرم با دادگاه هستش من 34 سالمه خواهربزرگترشم میتونم قیم خواهرم بشم چون بهزیستی اجازه نمیده خواهرم و بیارم مرخصی گفتن باید قیم خواهرت باشی که اجازه بدن
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله شما میتوانید قیم خواهرتان بشوید
و شما باید به واحد سرپرستی درخواست بدهید و

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

باید برای صدور حکم قیمومت، به امور سرپرستی دادسرای محل اقامت خود مراجعه نمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق سرپرستی موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید قیم خواهر خود شوید ولی اگر ازدواج کردید نیاز به اذن همسرتان هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید به دایره سرپرستی رجوع کنید