مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام. بنده ملک تجاری به متراژ 50 متر خریداری نمودم. قرارداد به صورت مبایعه نامه و وکالت بلاعزل می باشد. طی مبایعه نامه مقرر گردید در تاریخ مشخص شده سند قطعی بنام بنده زده شود. متاسفانه بعد از تقریبا یک سال متوجه شدم ملک در رهن بانک می باشد و به دلیل بدهی امکان فک رهن نمیباشد. بنده درحال حاضر گواهی عدم حضور در دفترخانه را نیز از ایشان دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید بنده بابت فک رهن و صدور سند چطور عمل کنم؟ در صورت شکایت رای به نفع بنده صادر می شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال از لحاظ قانونی فک رهن امکان پذیر نیست مگر موجبی که بابت آن ملک در گروگان بانک قرار گرفته مرتفع شده باشد مثلا مانده اقساط و جریمه دیرکرد پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی از بانک عامل تسویه گردد . نظر به در رهن بودن سند ملک تجاری ، امکان الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی انتقال نیز وجود ندارد چونکه اگر از لحاظ قانونی این امر امکان پذیر بود شما با وکالتنامه بلاعزل دریافتی از فروشنده سند ملک را به نام خود منتقل می نمودید . تنها راه شما جهت ایجاد فشار قانونی به فروشنده آنهم در صورتیکه در مبایعه نامه پیش بینی شده باشد دریافت خسارت وجه التزام به عنوان خسارت و جریمه دیرکرد یا عدم انجام تعهدات است .

یک وکیل

سلام
با توجه به آنکه نیاز به توضیحات کاملی است در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید