مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مساحت ملک

سلام .ملکی که فاقد سند رسمی است وبه صورت مبایعه نامه عادی به اینجانب فروخته شده در مبایعه نامه مساحت به صورت تقریبی 312 متر ذکر شده در حالی که ملک 330 متر است و 18 متر اضافه است سوال این است که آیا فروشنده حق فسخ دارد یا خیر . واگر حق فسخ نباشد ثمن اضافه به قیمت روز است یا قیمت زمان معامله

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قیمت زمان معامله این مورد قطعی نیست اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حق فسخ را استفاده کند نمیتواند معامله را ادامه دهد و ثمن پرداختی مسترد میشود . بابت اضافه متراژ نمیتواند ادعایی داشته باشد