مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و فحاشی

سلام بنده پرستار هستم. چند وقت پیش جای همکارم شیفت ایستادم و طبق قانون محل کارم باید یا پول شیفت رو بهم میداد یا جبران شیفت. که جبران شیفت قرار شد. در روز آخر جبران شیفت حالا به چه دلیل به بنده حمله کردن و یقه لباس بنده رو در حضور دو پزشک شیفت گرفتن و فحاشی کردن ولی با وساطت دو پزشک بحث تمام شد اما همچنان فحاشی میکردن که بنده محل رو ترک کردم. بعد از گذشت چند ماه وی که در اتاق منتظر بنده بود وقتی دید بنده نرفتم به مرکز درمانگاه اومد و بنده که در اتاق استراحت خوابیده بودم رو بیدار و بدون مکث به بنده حمله کردن که پرسنل بخش اعم از پرستار پزشک داروخانه راننده آمبولانس همه مانع ادامه درگیری شدند. بنده بخاطر درخواست پرسنل شکایت نکردم اما مدتی میشه باز هم تهدیداتی مشاهده میشه میخواستم لطفا بنده رو راهنمایی کنید ضمن اینکه شخص مورد نظر سابقه دعوا با پزشک توهین به پزشک تهدید مسئول داروخانه و درگیری با حراست را نیز دارد. خیلی خیلی ممنون خداوند خیرتان دهد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال مشخص نشده مرکز درمانی محل کارتان خصوصی است یا دولتی ؟ از باب تخلفات اداری چنانچه مرکز درمانی دولتی باشد شکایت خود را علاوه بر حراست به دادگاه تخلفات اداری و چنانچه خصوصی باشد به کمیته انضباطی تقدیم نمائید و از حیث جرم توهین و فحاشی و تهدید نیز می توانید در دادسرای محل وقوع جرم بر علیه همکارتان با استناد به گواهی شهود طرح شکایت نمائید .

یک وکیل

سلام
توجه نمایید در صورت شکایت از سوی شما عناوین مجرمانه را به ترتیب بیان نمایید مانند تهدید- توهین - توهین ناموسی یا قذف که شرایط خودش را دارد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرین