مشاوره حقوقی رایگان - ضرب وشتم شوهر

با شوهرم بحث کردیم و اون کتک کاری کرد پام کبود شد از چن جا رفتم پزشک قانونی میخواسم ببینم جوابش چقدر طول میشکه تا بیاد و اینکه نامه پزشک قانونی چه مدت اعتبار داره تا شکایت کنم و به دادگاه برم. میشه نامه رو بگیرم وهر وقت خواسم یا دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مساله نامه پزشکی قانونی یک امر است اثبات اینکه توسط شوهر شما صورت گرفته امر دیگر که نیاز به ادله اثباتی دارد لذا در زمان خود شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نامه پزشکی قانونی مدت ندارد و
معتبر میباشد
و شما باید شکوائیه ضریب و جرح را مطرح و به نظریه پزشکی قانونی استناد نمایید
و باید تا قبل از این که جرم مشمول
مرور زمان بشود اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا یکسال میتوانید طرح شکایت نمایید از وقوع جرم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدت زمان دقیق ایران می توان تعیین نمود از گواهی پزشکی قانونی نیز می‌توانید بابت مطالبه دیه و خسارات مربوط به آسیبهای بدنی و یا در پرونده موضوع طلاق استفاده کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر حتما شکایت خود را ادامه دهید صرف نامه پزشک قانونی کفایت نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب متاسفانه نمی توان نتیجه را پیش بینی کرد می توانید به صورت حضوری موضوع را جلو بیندازیم

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام تا یک سال فرصت شکایت دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جواب سریع صادر میشود ولیکن نامه پزشکی قانونی را در صورت اخذ بصورت متعارف وقابل قبول میتوان اقدام ننمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا زمانی می توانید که مشمول مرور زمان نگردد بهتر است اگر قصد شکایت دارید اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تنها داشتن گواهی پزشکی قانونی ملاک نیست
جهت اثبات موضوع بایستی دلیل کافی
از جمله گواهی گواه یا صورتجلسه پلیس و دلایلی محکمه پسند
در اثبات جرم ارتکابی همسر خودتون به دادگاه ارائه نمایید و مدت اعتبار گواهی پزشکی قانونی شما نبایستی مشمول مرور زمان شود.

یک وکیل

شما هرچه سریعتر شکایت را مطرح کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بهتر است هر چه سریعتر اقدام کنید. مرور زمان جرایم قابل گذشت یک سال است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تا یک سال از زمان ضرب و شتم مهلت طرح شکایت دارید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نامه پزشک قانونی که مدت ها اعتبار دارد ولی صرف نامه از پزشک قانونی مثبت ادعای شما نیست

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
زمان مشخصی برای وصول نامه نمیتوان درنظر گرفت
لکن پس از وصول ان میبایست هرچه سریعتر نسبت به شکایت اقدام نموده و نامه مزبور را پیوست شکواییه نمایید