مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

ایا زن میتواند بعد از 6 ماه زندگی مشترک تقاضای دادخواست به لحاظ عقیم بودن زوج را بدهد؟
و طبق بند 10 باید 5 سال از زندگی مشترک سپری شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عقیم بودن زوج در قبل از عقد مطرح نسده باسد از موارد تدلیس در نکاح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر پس ا ز این مدت کم امکان اقدام نمی باشد.مگر عقیم بودن ایشان قبل از ازدواج نیز بوده و به شما اطلاع داده نشده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
و با درخواست زوجه ، زوج به پزشکی قانونی ارجاع میشود تا علت و نوع بیماری زوج مشخص گردد
و اینکه آیا بیماری مربوط به قبل از
عقد بوده یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام اگر بتواند ثابت کند بله می تواند به استناد عسر و حرج طلاق بگیرد.
اگر بخاطر بچه دار نشدن باشد خیر فعلا نمی تواند و باید پنج سال صبر کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بله امکان طلاق وجود دارد نیاز به گذشت 5سال نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت شرایطی میتواند بحث فسخ نکاح یا طلاق را مطرح کند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید دادخواست طلاق به جهت ناتوانی و عقیم بودن زوج را مطرح کنید در صورت تایید کارشناس ، حکم طلاق صادر می شود ، برای طرح دادخواست نیازی به سپری شدن مدت خاصی نیست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله میتواند درخواست دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای ارایه دادخواست که گذشت زمان خاصی نیاز نیست بعد از دادخواست معمولا دادگاه آقا را ارجاع به پزشکی قانونی میدهد و اگر ناتوانی جنسی باشد زن با عسر و حرج میتواند حکم بگیرد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

احتمال دارد درخواست فسخ شده بشه

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت طرح دعوی، زوج به پزشکی قانونی معرفی تا صحت و سقم موضوع مشخص شود

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام اگر مرد قبل از ازدواج از عقیم بودن خود آگاه بوده و کتمان کرده بله می توانید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
عقیم بودن و ناباروری زوج از مصادیق عسر و حرج زوجه محسوب می‌شود.
صرف ادعا و احتمال درمان ناباروری زوج با روش های نوین درمانی نافی حق طلاق زوجه به استناد شرط مذکور نیست.
چرا که درمان زوج قطعی نیست و موضوعات شرعی مانند عسر وحرج زن به دلیل عدم امکان باروری مرد، از موارد شرعی است که از راه حل های جدید در مانی منصرف است.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بله. بر طبق شرط ضمن عقد ازدواج عمل می شود .‌البته تصمیم نهایی با قاضی محترم است

یک وکیل

در صورت تایید پزشک قانونی بر عدم درمان میتوانید زودتر اقدام کنید جهت طلاق

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورتی که عسر و حرج را ثابت نماید می تواند و ربطی به وکالت در طلاق متدرج در سند نکاح ندارد .

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام در مدت 6ماه نمیشود به این جهت دادخواست داد

یک وکیل :

در صورت اثبات عسر و حرج امکان طلاق فراهم می گردد