مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده ابزاری از والدین شهید و دریافت امتیازات از بنیاد و فروش یا انتقال املاک

یکی ازفرزندان پسرکه
بیش از حد وبرخلاف شرع اعتمادپدرومادرشهیدرابه بهانه سن بالای 75سال ضمن اخذوکالت ازایشان؛ اقدام به خریدوفروش اموالشان وانتقال وجه آن ازحسابشان ؛بحساب خودیادریافت وام ازبنیادوبانکهاوایجادبدهی بنامشان ولی استفاده شخصی ویادخالت دراموروارثین بواسطه وکالت می نماید.(والدین کورکورانه هراقدام یاتصمیم وی راتایید می کنندوبرای فرارازمجازات هرخلافی انجام می‌دهدوالدین گردن می گیرند ) و هیچکدام از دیگر فرزندان حق اظهارنظریااجازه ملاقات وورود بخانه والدین ندارندوهمه مردم می دانند که درحال سواستفاده است!؟ایا بعدفوت والدین می توانند پیگیر اموالی که باسواستفاده بدون هرگونه وجه ازایشان خریدکرده یاپولی که بابت فروش املاک از حسابشان.بحساب خود انتقال داده باشندوتمام مدارک موجوددردستش است و مدارک خودرانیزارایه نمی دهد؟! متأسفانه فرزندبیکاربوده و ازطریق والدین سواستفاده وبرای تخلفات خودمستنداقدام کرده!؟ایاسن والدین یا تاییدشاهدان وپیرینت انتقالات حسابهابعدا قابل پیگیری هست!؟لطفا راهنمایی کنیدچگونه اقدام کنیم!؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بقیه فرزندان و همسایه ها باید استشهادیه تهیه کنید مبنی بر محجور بودن پدر و مادر ودرخواست صدور حکم محجوریت بدهید و برایشان قیم تعیین کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله با اثبات حجر و سوء‌استفاده از ضعف نفس محجور

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال مبهم است باید اسناد بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ودرخواست صدور حکم محجوریت بدهید و برایشان قیم تعیین کنید و بر اساس محوریت میتوانید تمامی ناقل و انتقالات و اعمال حقوقی در زمان حجر را باطل کنید