مشاوره حقوقی رایگان - غیبت سربازی

سلام.من متولد 74 هستم.معافیت تحصیلی گرفتم ولی دانشگاهو ادامه ندادم.امروز پیامکی برام اومد ک اگر نسبت ب تعیین وضعیتت اقدام نکنی دستگیر میشی.دفترچه اعزام ب خدمت هم پر نکردم خواستم بدونم الان مشمول غایبم یا فراری؟و اینکه غیبتمو چجوری باید توجیه کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

غیبت سربازی تا 6 ماه هرچند غیر مجاز باشد ولی شما را در دسته سربازان فراری قرار نمی‌دهد با ما تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما تا شش ماه غایب محسوب میشود و بعد از آن تحت شرایطی فراری محسوب میشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود سریعا خود را معرفی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خودرا معرفی کنید مشگلی نیست فقط اضافه خدمت خواهیذ خورد