مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با کمپ اجباری

سلام همسر من و به خاطر مصرف مواد برده بودن مرکز قربالگری ... واونجا طبق قانون خودشون همه مدارک شخص تحویل مرکز داده میشه حالا دو هفته س که ما بیشتر از پنج بار به مرکز مراجعه وچندین بار پیام دادیم ولی متاسفانه میگن مدارک و پیدا نکردن ،مدارک هویتی وهمینطور مدارک ماشین کامل گواهی نامه و ... تمام مدارک لطف کنید راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در تاریخ مربوطه اعلام مفقودی کنید تا جلو سو استفاده های احتمالی از مدارک گرفته شود و درخواست المثنی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا به مرکز مراجعه نمایید
و در صورت پیدا نشدن مدارک ، باید اعلام مفقودی اسناد را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید
و سپس دا‌دخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اظهارنامه و دادخواست مناسب خطاب به شخص گیرنده مدارک ارائه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر مدارک پیدا نشود باید اعلام مفقودی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام مفقودی کنید تا جلو سو استفاده های احتمالی از مدارک گرفته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
موفق نشدید و نیافتید، اعلام مفقودی نمایید