مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از شورای حل اختلاف به دادسرا

پرونده از شورای حل اختلاف فرستادن به دادسرا الان یک ماهه ولی ابلاغیه نیومده شماره ملی میزنن پرونده ای به نام من توی دادسرا نیست باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادسرا باشید یا حضورا از طریق شورا یا دادسرا پیگیری کنید.
ممکن است پرونده را شورا ارسال نکرده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا ثبت نهایی نشده بهتر است از طریق شورا حضورا پیگیری کنید