مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده از شورای حل اختلاف در دعاوی کیفری به دادسرا

با سلام
پرونده ای در خصوص جعل و خیانت در امانت دارم و شاکی هستم در صورت عدم سازش مگر نباید پرونده به دادسرا ارجاع بشه اما تو سامانه ثنا نوشته پرونده مختومه شده و دادنامه صادره شده این یعنی چی ودادنامه هم تو سایت ابلاغ وجود نداره یعنی خود شورا پرونده رو مختومه کرده و حکم صادر کرده ممنون میشم از وکلای محترم که در این خصوص راهنمایی بفرمایند

پاسخ ها :

ارجاع پرونده از شورای حل اختلاف به دادسرا