مشاوره حقوقی رایگان - راه کردن زمین شخصی با برگه جعلی

باسلام زمینی دارم در شهرستان که از پدرم به ارث بردم که سندتک برگی داره چندوقت پیش متوجه شدم یکی از اهالی برای رسیدن ماشین به ملک خودش ازوسط زمین من راه درست کرده بعداتصمیم گرفتم زمین محصور کنم حالا اون طرف به دروغ ادعامیکنه از پدرم دست نوشته داره که بهش اجازه داده چه کاربایدبکنم ؟ لطفا راهنمایی کنید‌. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید و اگر مدرک جعلی ارائه داد می توانید درخواست کنید به کارشناسی ارجاع بشه که در صورت اثبات جعل می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اجازه عبور از زمین ، به صورت حق استفاده باشد قابل رجوع می باشد
و شما میتوانید با ارسال اظهارنامه از حق عبور ، رجوع نمایید و به ایشان اطلاع بدهید
و اگر اصلا سندی مبنی بر اجازه عبور توسط پدر داده نشده باشد می توانید شکایت رفع تصرف عدوانی را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شکایت و دعوای رفع تصرف عدوانی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ملاحظه کرد که مجوز و اذنی دارد یا خیر