باسلام و احترام ،،، مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرطبندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.
بهتر است مادر شما ابتدا در سایت عدل ایران ثبت نامه ثنا انجام دهد و سپس وارد سایت eers. Ir شوید و اطلاعات خود را بارگذاری کنید . اگر پی از مدتی متعارف خبری نشد حضورا به دادستانی کل مراجعه و تعهد کتبی دهید
با سلام و عرض ادب شما میبایست به دادستان محترم مراجعه نمایید و بعد از آن به پلیس فتا مراجعه نمایید و بعد در داخل سایت ثبت نام کرده و منتظر ابلاغ بمانید و
باید پیگیری کنید
حضورا از مرجع مسدودی پیگیری شود
با سلام و احترام همچنان باید پیگیر باشید
به دادستانی کل کشور مراجعه کنید
با سلام از طریق دادستانی پیگیری کنید
با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
سلام درصورت عدم نتیجه باید حضورا یا بوسیله ی وکیل پیگیری کنید
با سلام مادرتان سامانه ثنا ثبتنام کند و می تواند اطلاعات خود را در سایت اعلامی دادستانی وارد کند و اگر اشتباهی شده باشد می توانید حضورا از طریق دادستانی پیگیری کنید.
غیر پیگیری کاری نمیشه کرد ...
سلام بهتر است حضوری به دادستانی مراجعه نمایید
ثبت ثنا نمایند و سپس درسایت eer اطلاعات خواسته را وارد نمایند در صورت عدم نتیجه حضوری پیگیری نمایند
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.