مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب به علت عضویت در سایتهای شرطبندی

سلام وقت بخیر. حساب مادرم یک ماه پیش مسدود شد و بعد از پیگیری های لازم متوجه شدیم که دلیلش عضویت در سایتهای شرطبندی بوده. درصورتی که ما از این موضوع بی خبریم و حسابشون رمز اینترنتی نداشته. نامه فکس کردیم به دادستانی کل و هربار پیگیری میکنیم میگن یه هفته دیگه تماس بگیرید. یکبار هم برای پیگیری خودشون تماس گرفتن اما هنوز خبری نشده. باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است حضوری به دادستانی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان سامانه ثنا ثبت‌نام کند و می تواند اطلاعات خود را در سایت اعلامی دادستانی وارد کند و اگر اشتباهی شده باشد می توانید حضورا از طریق دادستانی پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست به دادستان محترم مراجعه نمایید و بعد از آن به پلیس فتا مراجعه نمایید و بعد در داخل سایت ثبت نام کرده و منتظر ابلاغ بمانید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مادر شما ابتدا در سایت عدل ایران ثبت نامه ثنا انجام دهد و سپس وارد سایت eers. Ir شوید و اطلاعات خود را بارگذاری کنید . اگر پی از مدتی متعارف خبری نشد حضورا به دادستانی کل مراجعه و تعهد کتبی دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام همچنان باید پیگیر باشید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورت عدم نتیجه باید حضورا یا بوسیله ی وکیل پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ثبت ثنا نمایند و سپس درسایت eer اطلاعات خواسته را وارد نمایند در صورت عدم نتیجه حضوری پیگیری نمایند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.