مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک یا افراز ملک برای گرفتن سند تک برگ

سلام و عرض ارادت
بنده زمینی خریداری کردم و توانستم سند تک برگ بگیرم ولی داخل سند قید شده که 245 سهم از 3315 سهم بنام من است
حال میخوام برای تفکیک و اینکه موقعیت دقیق ملک در سند قید شود نه اینکه به صورت کلی ذکر شده باشد
البته در قولنامه مالک اصلی زمین مشخص کرده قطعه زمین من کجاست هم چنین در نقشه نشان داده شده زمین من دقیقا کدام قسمت است و زمینه قولنامه شده است
و همچنین زمین های دیگر هم قطعه بندی شده و بعضی ها را فروخته است
حال با توجه به اینکه بنده سند تکبرگ دارم که در آن ذکر شده چه مقدار از زمین به نام بنده است و قولنامه و نقشه میتوانم اقدام به تفکیک و صدور سند تفکیک شده بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که افراز نشده است نمی توانید ملک خود را جدا کرده و تصرف کنید و صرف در کل ملک به اندازه سهم خود به صورت مشاع شریک هستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا این زمین از زمینهایی هست که امکان تفکیک وجود ندارد به همین جهت شما به صورت مشاع سند تک برگ دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سند شما به صورت مشاع است
و برای افراز ملک باید دادخواست به طرفیت تمام مالکان مشاعی اقامه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله شما به تنهایی نیز می‌توانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق ثبت تقاضای افراز کنید