مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه و محاسبه حقوق به نرخ روز

باسلام واحترام
بنده به مدت 4 سال مدیر یک آموزشگاه علمی بودم کارفرمای بنده به جهت مراوادات خانوادگی و آشنایی که داشتیم به مدت 4 سال حقوق بنده رو پرداخت نکرد و هربار که من درخواست میکردم از پرداخت طفره میرفت قرادادی هم بین ما منعقد نشده اما بنده وکیل تام الاختیار ایشون فقط به جهت دریافت و پرداخت حقوق معلمان بوده ام حال سوال بنده اینجاست که آیا میتوان حق و حقوقات مدیریتی بنده رو به نرخ روز محاسبه کرد از کجا وچگونه پیگیری کنم ؟؟
.ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

امکان مطالبه از طریق اداره کار وجود دارد ولی امکان دریافت به نرخ روز وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید در غیر این صورت از طریق دادگاه باید اجرت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص
اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید