مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر به نرخ روز

سلام. سال 70 شخصی کارگاه قالیبافی در منزل ما تاسیس کرد و من و 3 خواهر دیگر را هم به عنوان سرپرست معرفی کرد ولی بعد از اتمام کار هیچ گونه دستمزدی که به ما ندادند هیچ حتی مزد قالیبافی خود ما را ندادند. بعد از آن شکایت کردیم نتیجه نگرفت و آن شخص مرد و پسر ایشان که همه کاره بودند در جریان هستند. حالا که بعد از سال ها خواهرم رفته 300 هزار به او داده است. آیا میتوانم حق بیمه ای ک باید میداده و حقوق و دستمزدم را به قیمت روز از ایشان بگیرم؟

پاسخ ها :

مطالبه حقوق کارگر به نرخ روز مطالبه حق بیمه پرداخت نشده حقوق بیمه کارگر کارفرما