مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام بنده میخاستم ببینم بازپرس همون قاضی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بازپرس تحقیقات رو انجام میده و اگر اتهام را وارد بداند پرونده را جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بازپرس پایه قضایی دارد و فقط وظیفه تحقیق کردن و تشخیص مجرم یا مجرم نبودن را می دهد ولی حکم مبنی بر تعیین مجازات صادر نمی کند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بازپرس محترم عملیات تحقیقات را انجام می‌دهد و در صورتی که اتهام اثبات شود که پرونده صادر و پرونده به مرجع قضایی ارسال می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر بازپرس تحقیقات دادسرا را انجام خواهد داد و پرونده را آماده صدور حکم ، توسط قاضی دادگاه مینماید
ولی قاضی دادگاه پرونده را بررسی و
حکم مجازات صادر خواهد کرد

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
بازپرس مقام قضایی محسوب و خود رده سازمانی جداگانه ای در دستگاه قضا دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قاضی در دادگاهرایصادر میکند و بازپرس مقام تحقیقات میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بازپرس یک نوع قاضی دادسراست که اختیارات بیشتری دارد و مرحله تحقیقات مقدماتی و صدور قرار نهایی بر عهده وی است که در صورت مجرمیت کیفرخواست صادر و نزد قاضی کیفری ارجاع میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
بازپرس همان قاضی است بعبارتی هر بازپرسی یا دادیاری قاضی است و سمت خود را در بازپرسی و تحقیقات از طرفین پرونده انجام می‌دهد و پس از کشف حقیقت پرونده را جهت تعیین مجازات به دادگاه ارسال می‌نماید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بازپرس در مقام تحقیق است وکیغر خواست صادر می نماید وپرونده به دادگاه ارسال می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بازپرس در مرحله تحقیقات مقدماتی و دادسراست و قاضی در دادگاه

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام خیر بازپرس تحقیقا ت در مرحله مقدماتی را انجام میدهد وقاصی در دادگاه حکم میدهد

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

خیر ،بازپرس مقام رسیدگی کننده در دادسرا،و قاضی مقام صادر کننده حکم در دادگاه می باشد.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام بله بازپرس هم دارای سمت قضایی هست با این شرح که صرفا تحقیقات پرونده را انجام می دهد و حکم صادر نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بازپرس پایه قضایی دارد و امور تحقیقات را انجام می دهد