مشاوره حقوقی رایگان - مدیر پاساژ که مالک بیشتر مغازه هاست اقدام به قطع برق مغازه ها میکند

با سلام
مدیریت پاساژ به علت تاخیر پرداخت شارژ اقدام به قطع برق مغازه ها میکند، چند وقت پیش برد (بورد) کولر گازی مغازه سوخت و اقدام به تعمیر برد که جزو قطعات اصلی کولر گازی است نمودم ،وقتی برای بازپس گیری هزینه اقدام نمودم صاحب مغازه(مدیر پاساژ) از این کار امتناع میکند و تهدید کرده چنانچه اگر بخواهی این مبلغ را جایگزین شارژ کنی برق مغازه را قطع میکنم،
سوال اول :
آیا هزینه برد کولر که از قطعات اصلی کولر است با مالک است یا مستاجر؟
سوال دوم:
آیا مدیر پاساژ میتواند اقدام به قطع خدمات اختصاصی به خاطر عدم پرداخت شارژ بکند بدون اظهار نامه و ...؟با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها با مالک است و در صورتی که برق شما را قطع کرد می توانید طرح دعوا کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام شما اقدام‌به شکایت از ایشان نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب هزینه‌ی فوق با موجر می‌باشد و حق اقدام برای شما باز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مدیر بدون اجازه مقام قضایی ، امکان قطع برق و تاسیسات را نخواهد داشت و شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه رسمی و مطابق قانون تملک آپارتمان ها امکان وجود دارد که خدمات مشترک گردد مضافا اینکه تعمیرات اساسی بر عهده مالک میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این هزینه با مالک هست و بدون اظهارنامه رسمی هم نمی‌تواند برقرار قطع کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 _ هزینه برد کولر با مالک است و شما می توانید بابت مطالبه هزینه آن در صورت عدم پرداخت مالک دادخواست بدهید.
2 _ شارژ ربطی به برد کولر ندارد و شما باید در هر صورت پرداخت کنید و حق ندارید از بابت هزینه ها از آن کم کنید بنابراین در صورت عدم پرداخت حق شارژ مدیریت پاساژ می تواند برق شما را قطع کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال اول : هزینه های اساسی مثل تعویض بورد با موجر است
پاسخ سوال دوم : خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه های اصلی با مالک است ،روند بدین صورت است که ابتدا باید‌ اظهارنامه ارسال کند.

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

خیر ،در صورت عدم ارسال اظهارنامه و دادن فرصت ده روزه حق قطع برق را نخواهد داشت.